Hur man rengör och underhåller PVC-fönster, dörrar och vinterträdgårdar

Även om de kornade folierade ytorna också är tillgängliga på interiören, väljer konsumenter normalt vita UPVC-insidor eftersom de är mycket lättare att städa upp och ger hemmet en mycket renare känsla.

Vridfönster

Folierna kan fås på några ytor som ek, mahogny, rosenträ och även nu i skräddarsydda färger som är helt nya på marknaden. Färger varierar från irländsk ek, rustik körsbär och till och med olika toner av grått, rött och blått.

Skjutpartier

Beroende på vilken typ av finish konsumenten väljer kommer det att finnas ett annat sätt på vilket du måste hantera fönsterkarmen i hemmet när du rengör. Ändå kommer underhållet av föremålet som oroar sig för fungerande komponenter såväl som allmänna bestämmelser att förbli detsamma oavsett vilka PVC-artiklar som är monterade.

 

Fönstrenas ålder kan också påverka de estetiska överklagandena, eftersom kunderna hade PVC-montering så mycket som 18 år tillbaka. PVC-delen av dörrarna och fönstret måste fortfarande kunna återställas jämförbart med helt nya som möjligt med rätt produkter.

 

Även om det finns några idéer för att återuppliva gamla hemfönster är det viktigt att inse att glasets effektivitet inte kommer att vara någonstans nära lika effektiv som de helt nya varma effektiva fönstren och dörrarna som monteras just nu. Det är också frågan om haverier på fungerande delar som hanterar och även låssystem som behöver underhållas i minst 3 till 6 månaders perioder för att ge dig mindre problem.

 

Allmän rengöring.

 

Öppna först fönstren så kommer du säkert att se ett nätverk utsatt där gångjärnen och fästet håller vilan. Använd en liten borste och lossa också dammet och ta sedan en dammsugare för att dra ut den lösa smutsen.

 

Vi rekommenderar verkligen alla som konsulterar om grundläggande rengöring av PVC-fönster att använda ett icke obehagligt tyg samt tvålvatten. Använd tvålvatten (konventionellt inget blekmedel) för att tvätta över hela hemfönstret internt och även utvändigt. Torka av hela strukturen senare och torka med en annan trasa. Använd tvålduken för att torka ner i nätverket och ge gummierna en städning medan den är öppen.

 

Om du tittar på öppnaren där den stängs av i hemmets fönsterkonstruktion kommer det att finnas en 5 mm smutslinje som är runt detta måste tas bort med det tvåliga tyget.

 

Längst upp och även på sidorna av fönsteröppnaren behöver du också en ren. Om du helt förlänger öppnaren så långt det säkert går kommer du att se överst i öppnaren utsätta sig själv och du kommer säkert att få tillgång till den bekvämt.

 

Om det finns någon form av glansiga markeringar på PVC-ramarna eller glaset som du inte kan eliminera glasrengöringsmedlet eller lösningsmedlet, rekommenderar vi att det nedåt kommer att ta bort det.

 

Ofta när du pryder kan du felaktigt spruta glas och lämna små fläckar, använda ett Stanley-knivblad som är ett platt skarpt blad eller liknande. Denna strategi för att ta bort några verkligt beständiga märken från glaset med ett blad måste användas med fullständig behandling eftersom du inte vill skada glaset genom missöde. Använd den så platt som möjligt och ta dig tid. Om du inte är säker på den här metoden kan du förhindra det eller skaffa en expert på.

 

Lösningsmedel, krämrengöringsmedel och även sprayer

 

Beroende på vilken typ av färg och även åldern på PVC-hemfönstret eller dörren förlitar sig på vad man ska använda. Graden av smuts och även mark i damm skiljer också på vilken rengöringsprodukt du behöver använda.

 

Om fönstret är vitt PVC och dessutom är helt nytt, kommer grundläggande rengöring verkligen att räcka.

 

Använd alltid en objektiv tillverkad industriell pappersrulle som kan köpas i ditt PVC-eluttag för att använda allt annat än tvålvatten. Dessutom kan du använda en högkvalitativ köksrulle för hemmafönstrets strukturer, men inte att uppmuntras för glaset. (Nämns längre ner).

 

Äldre fönster och dörrar.

 

Om fönstret åldras och behöver lite mer poke, välj sedan en PVC-krämrengörare som inte är slipande från en mycket ansedd Gör det själv-leverantör. Använd inte lotionen på glaset eller något annat än den vita PVC. Kom ihåg att gnugga bort det oönskade med ytterligare en del av rullen. Detta kan sedan avrundas med något lösningsmedel för en fantastisk yta.

 

Det är alltid bra att ha en behållare med högkvalitativ funktion som gör lösningsmedel PVC-rengöringsmedel från gör det själv / PVC-utloppet. Låt dem uppmuntra dig om vilka saker du ska använda samt vad du behöver. Detta kan användas för att runda av den vita PVC-fönstret i hemmet och markerar till och med smuts från riktigt mindre repor. Var noga med att inte rengöra silikon. Använd procenthalten av lösningsmedlet på silikonet eftersom det kan börja ta bort det. Detta är en utmärkt metod för att eliminera gula missfärgningar på silikon från rökning eller mat


0 Comments

Curated for You

Popular

Top Contributors more

Latest blog